Chi Running tanfolyam

ChiRunning tanfolyam

A Chi Running képzésen résztvevők megismerkednek azokkal az alapelvekkel, amelyek megóvják őket az esetleges fájdalmaktól és sérülésektől, illetve megtanulják, hogyan lehet kevesebb energiabefektetésével, és ezáltal több élvezettel futni. Mindez elméletben és gyakorlatban, számos rávezető feladat segítségével történik. A nap végére a résztvevők megtapasztalják a technika sajátosságait.


Ez tulajdonképpen olyan, mint a nyelvtanulás: hogy egy adott szó rögződjön, aktívan használni kell minél többször. Így van ez a futással is- az egynapos tanfolyam egy hosszú út első fontos állomása.

A képzés 6 órájának programja: Egy rövid bemutatkozás, és bevezetés után hét témakör segítségével fölépítjük a futást. Minden elméletet azonnal gyakorlattal támasztunk alá, hogy mindenki megértse, megtapasztalja a helyes mozgásokat, illetve megérezze a különbséget a helyes és a helytelen között.

A tanfolyamok helyszíne a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (1101 Budapest, Hungária krt. 9-11.)


Időtartam: 10:00-tól legkésőbb 17:00 óráig (közben egy óra ebédszünet)
Felszerelés: évszaknak megfelelő futó- illetve sportruházat, esetleg enni- innivaló, bár ebédet közösen szoktunk rendelni.

Egy 400 méteres pálya és egy tornaterem áll rendelkezésünkre. Az időjárás függvénye, hogy mikor melyiket használjuk.
Átöltözési és zuhanyzási lehetőség van. Parkolás a környező utcákban megoldható.

FONTOS!
Az egésznapos tanfolyam ára 29900.- Ft.
A helyek száma limitált (12). Minden jelentkező helyét csak a foglaló (15000 Ft) beérkezése esetén tudom fönntartani, az utalásra a regisztrációtól számítva 72 óra áll rendelkezésre.
Bármilyen akadályoztatás esetén a foglaló legkésőbb a tanfolyam előtt egy héttel (tehát előző szombat 10:00 óráig) jelezve egy alkalommal díjmentesen átírható a legközelebbi tanfolyamra.
Ezen belüli lemondást vagy módosítást sajnos semmilyen indokkal nem tudok elfogadni.
 
A várólistáról:
Mivel a várólistáról a tényleges résztvevők közé kerülés bizonytalan (előfordul, hogy van felszabaduló hely, amennyiben valaki átkéri magát a következő tanfolyamra, de nem mindig), javaslom ezzel együtt a következő tanfolyamra jelentkezést is. Az elutalt foglaló természetesen arra az alkalomra lesz érvényes, amelyik tanfolyamon a jelentkező végül részt vesz.
12
dec.
2020

ChiRunning egésznapos tanfolyam 2020.12.12.

2020.12.12. 9:00 -16:00
29 990 Ft

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha a december 12-i tanfolyamra szeretnél jönni.

Azt az email címet add meg a regisztrációkor, amit rendszeresen ellenőrzöl, mert minden visszaigazolás és tanfolyammal kapcsolatos információ oda fog érkezni. Ha nem kapsz visszaigazolást, kérlek, nézd meg a spam mappádat- sajnos előfordul, hogy oda kerül.

A tanfolyamon 14 éven aluli gyermek csak előzetes egyeztetést követően vehet részt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Jelentkezési határidő: ameddig szabad helyek vannak, de legkésőbb 12.09. 20:00.

Amíg a "jelentkezés" opció látható, az azt jelenti, hogy van szabad hely.

Következő tanfolyami időpont: 2020. január (pontos dátum hamarosan)

29 990 Ft 7