Chi Running tanfolyam

A Chi Running képzésen résztvevők megismerkednek azokkal az alapelvekkel, amelyek megóvják őket az esetleges fájdalmaktól és sérülésektől, illetve megtanulják, hogyan lehet kevesebb energiabefektetésével, és ezáltal több élvezettel futni. Mindez elméletben és gyakorlatban, számos rávezető feladat segítségével történik. A nap végére a résztvevők megtapasztalják a technika sajátosságait.

Ez tulajdonképpen olyan, mint a nyelvtanulás: hogy egy adott szó rögződjön, aktívan használni kell minél többször. Így van ez a futással is- az egynapos tanfolyam egy hosszú út első fontos állomása.

A képzés 6 órájának programja: Egy rövid bemutatkozás, és bevezetés után hét témakör segítségével fölépítjük a futást. Minden elméletet azonnal gyakorlattal támasztunk alá, hogy mindenki megértse, megtapasztalja a helyes mozgásokat, illetve megérezze a különbséget a helyes és a helytelen között.

A tanfolyamok helyszíne az Angyalföldi Sportközpont, 1139 Bp. Rozsnyay utca 4.


Időtartam: 10:00-tól legkésőbb 17:00 óráig (közben egy bő félóra ebéd- és néhány rövidebb szünet)
Felszerelés: évszaknak megfelelő futó- illetve sportruházat, esetleg enni- innivaló, bár ebédet közösen szoktunk rendelni.

Helyrajzi adottságok: Egy teljes kézilabdacsarnok áll a rendelkezésünkre, így időjárástól függetlenül mindig tudunk dolgozni. Parkolás a környező utcákban megoldható.
FONTOS!
Az egésznapos tanfolyam ára 34990.- Ft.
A helyek száma limitált (12). Minden jelentkező helyét csak a tanfolyami díj beérkezése esetén tudom fenntartani, az utalásra a regisztrációtól számítva 72 óra áll rendelkezésre. Bármilyen akadályoztatás esetén a jelentkezés a tanfolyam előtti utolsó vasárnap éjfélig jelezve egy alkalommal díjmentesen átírható a legközelebbi tanfolyamra. Ezen belüli lemondást vagy módosítást sajnos semmilyen indokkal (betegség, sérülés, családi vagy munkahelyi elfoglaltság stb.) nem tudok elfogadni.
Ennek oka, hogy a költségeim fixek, a tanfolyamok ára a 12 főre van kalkulálva, egy késői lemondás esetén pedig a megüresedett helyet már nehéz feltölteni. Ha valami miatt nem tudsz részt venni, természetesen küldhetsz magad helyett barátot, családtagot, bárkit, csak jelezd, hogy kit várjak helyetted.
Amíg a honlapon látható a „Jelentkezem” opció, addig van szabad hely. Ha már csak a várólistát látod, az azt jelenti, hogy az adott tanfolyam betelt.
A visszaigazoló mail sajnos időnként a spam mappába kerül. Ha nem találod a bejövő leveleid között, akkor itt keresd.
Ha átutaltad a részvételi díjat, akkor a helyed arra a tanfolyamra természetesen 100%-osan biztosítva van.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?

Jelentkezem a várólistára! Értesítjük, ha a felszabadul egy hely. Kérjük, adja meg érvényes e-mail címét.